cta row

cta row

Met een digitaal personeelsblad hou je contact met je werknemers. Een digitaal personeelsblad is dé manier om je collega’s op een aansprekende en informatieve manier te bereiken! Maar wil je echt origineel uit de hoek komen? Maak dan een digitaal personeelsblad! De content van jou en je collega’s komt in een digitaal personeelsblad namelijk echt tot leven.

Digitaal personeelsblad een interactieve beleving voor medewerkers

Een PersoneelsMagazine is vaak niet veel meer dan een stoffig en slecht gelezen tijdschrift. Maar daar komt nu snel verandering in. DutchGiraffe introduceert namelijk het online PersoneelsMagazine. Dat zit boordevol interactieve content. Het is natuurlijk volledig doorbladerbaar, zoals een gewoon tijdschrift. Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk.  Zoom bijvoorbeeld in op afbeeldingen, speel video’s af en luister naar audiofragmenten. Daar zal je personeel van staan te kijken.

Vergroot het saamhorigheidsgevoel

Om je personeel zich meer verbonden te laten voelen met je bedrijf, heb je emotie nodig. Met een digitaal personeelsblad van DutchGiraffe wordt lezen beleven! Natuurlijk kun je het digitaal personeelsblad helemaal naar je eigen wens samenstellen. Of laat je magazine opmaken door de experts van DutchGiraffe. Wij hebben namelijk jarenlange ervaring.

Snel en eenvoudig met WP-Magazines.com

Voor het maken van je ideale digitaal personeelsblad heb je helemaal geen computerkennis nodig. Alleen een computer, een internetverbinding en je leukste personeelsverhalen, -foto’s en -video’s zijn vereist. WP-Magazines is namelijk zo eenvoudig, dat kennis van programmeren helemaal niet nodig is.

Probeer ’t zelf! Je hebt binnen no-time je digitaal personeelsblad online staan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.