cta row

cta row

Een E Magazine maken is eenvoudiger dan je denkt. We gebruiken namelijk een tool waarmee je snel en zonder kleerscheuren een E Magazine kunt maken, zonder dat je uitgebreide computerkennis nodigt hebt. Het enige wat je nodig hebt, zijn interactieve elementen, zoals video’s, filmpjes en foto’s. Verder helemaal niks!

Een E Magazine maken? Zo gedaan!

‘Wat kun je met een E Magazine eigenlijk’, vraag je je wellicht af. Een E Magazine brengt je verhaal tot leven. Met je dynamische content verras je iedere lezer. De interactiviteit zorgt voor een betere beleving, waardoor je merk beter blijft ‘hangen’. Daar kan een normaal tijdschrift natuurlijk nooit aan tippen. En dankzij de software die we gebruiken, WP-Magazines, is het maken van een E Magazine makkelijker dan ooit!

Wil je weten hoe je een E Magazine maakt? Kom dan een keertje langs. Dan vertellen we je er alles over.
Neem contact op

Doe meer met dezelfde boodschap

Net als bij een gewoon tijdschrift, kunnen je lezers door de pagina’s van een E Magazine heen bladeren. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Ze kunnen ook op foto’s klikken om erop in te zoomen en video’s afspelen met één druk op de knop. Je kunt het E Magazine zelfs zo maken, dat de lezers naar de juiste bladzijde gaan door in de inhoudsopgave op het artikel te klikken.

Makkelijk en gebruiksvriendelijk

Als je een E Magazine wilt gaat maken, hoef je alleen maar te zorgen voor de content en voor een computer met internetverbinding. Meer is niet nodig. En al helemaal geen kennis van programmeren. Het is zo eenvoudig, dat als je met PowerPoint kunt werken, je ook met WP-Magazines een E Magazine kunt maken. Zo hou je meer tijd over om jouw E Magazine helemaal naar wens te maken! En met één druk op de knop staat-ie online!