cta row

cta row

Wil je ook je eigen digitale magazine bouwen, gebaseerd op HTML5? DutchGiraffe is gespecialiseerd in het maken van een HTML5 magazine. HTML5 is de nieuwe web standaard, waarmee je interactieve magazines beschikbaar maakt. Niet alleen voor PC’s, maar ook voor je tablet en smartphone.

De inhoud komt tot leven

Dankzij HTML5 maak je van een statisch tijdschrift een magazine dat tot leven komt. Blader door de pagina’s van je eigen HTML5 magazine en zeg meer dankzij foto’s, video’s en geluidsfragmenten! Uiteraard kun je in je magazine ook hyperlinks en een interactieve inhoudsopgave plaatsen.  Dus of je doelgroep nou uit consumenten of uit de zakelijke markt bestaat: met je HTML5 magazine spreek je altijd tot de verbeelding.

Ben je benieuwd hoe een HTML5 magazine jouw communicatiemix kan versterken? Kom dan een keertje langs. Dan vertellen we je er alles over.
Neem contact op

HTML5 magazine: uiterst compatibel

Alle moderne web browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Firefox en Internet Explorer 9 zijn gebouwd met HTML5 in gedachten. Dat geldt ook voor tablets en smartphones. Daardoor ziet je magazine er altijd precies zo uit als je oorspronkelijk bedoeld had: gewoonweg schitterend!

Velen gingen je al voor

Een HTML5 magazine bouwen lijkt misschien een lastige opgave. Het tegendeel is waar. De software is gebruiksvriendelijk en toegankelijk. En natuurlijk helpen wij je het maximale eruit te halen. Inmiddels hebben we bij DutchGiraffe al heel veel klanten kunnen overtuigen van de kracht van onze HTML5 software. Onder andere de NS, de Sociale Verzekeringsbank en Nederland Schoon gingen je al voor met hun eigen online magazine.