cta row

cta row

Tablets hebben in korte tijd een aanzienlijk marktaandeel in de wereld veroverd. Dat is natuurlijk allemaal begonnen met de iPad, die in 2010 werd aangekondigd. Dankzij de iPad wordt het lezen van een digitaal magazine nog leuker!

iPad Magazines op maat gemaakt

Zoals je wellicht al weet, is DutchGiraffe gespecialiseerd in het ontwikkelen van iPad magazines. Maar wist je al dat we nu ook een magazine kunnen ontwikkelen die voor de iPad is bedoeld? Bouw je eigen iPad magazines en je filmpjes, plaatjes en geluidsfragmenten komen tot leven. Blader door het magazine heen en zoom naar hartenlust in. Uiteraard kun je ook klikken op hyperlinks. Als je eenmaal iPad magazines gelezen hebt, wil je nooit meer anders.

DutchGiraffe helpt je graag verder

Met iPad magazines heb je een gewoon tijdschrift niet meer nodig. En bij DutchGiraffe staan we voor je klaar om het beste uit je iPad magazines te halen. We denken graag mee over de boodschap en de eindgebruiker. Het eindresultaat is een verbluffend iPad magazine waarmee je je doelgroep niet alleen informeert, maar ook direct overtuigt.

Jouw iPad magazine. Zoals jij dat wilt

Je iPad magazine is zowel voor de zakelijke markt als consumenten geschikt. Dankzij de interactiviteit van je magazine voeg je emotie toe aan je boodschap, met als gevolg dat de merkbeleving bij je doelgroep stijgt. Om dit doel te bereiken, helpen wij je totdat je helemaal tevreden bent. Dat deden we eerder al met succes voor klanten als de ANWB, Campina en Pathé.  Voor je het weet staat je iPad magazine online.

Neem contact met ons op.