cta row

cta row

Veelal wordt voor creatie & publicatie van een online magazine software gebruikt die ontwikkeld is voor print. Het resultaat is dan ook vaak een gedigitaliseerd print magazine. Met onze online magazine software WP-Magazines is het ontwerpen en publiceren zo eenvoudig, dat iedereen ermee kan werken.

Onze Magazine Software: uniek en interactief

Een digitaal magazine heeft vele voordelen ten opzichte van een gewoon tijdschrift. Het hoeft niet gedrukt te worden bijvoorbeeld. Maar het grootste voordeel is dat het interactief is. De inhoud van het magazine komt tot leven door het toevoegen van video’s, animaties en geluiden. Allemaal dankzij onze krachtige, gebruiksvriendelijke software.

De magazine software waar iedereen mee kan werken

Met de magazine software die we gebruiken voor het ontwerpen en bouwen van je magazine maak je in korte tijd het interactieve magazine helemaal naar je eigen wens. Natuurlijk helpt DutchGiraffe je het maximale uit deze magazine software te halen. Het enige waar je over hoeft te beschikken, is een computer met internetverbinding . Dat is handig, want je hoeft de software niet op je eigen PC te installeren. Dus kun je direct aan de slag met het ontwerp van je magazine.

Ontdek wat onze software kan doen voor een magazine. Bekijk hier enkele magazines.

Je bevindt je in goed gezelschap

Veel klanten hebben al gewerkt met onze software om hun magazine te ontwikkelen. Bijvoorbeeld Robeco, de NS en Emmi. Het mooie is dat de doelgroep van je magazine zowel uit consumenten als de zakelijke markt kan bestaan. Want met de software van DutchGiraffe maak je een schitterend magazine voor ieder publiek. En is ’t ontwerp klaar? Dan publiceer je ’t met één druk op de knop.

Nog niet overtuigd? Probeer het dan zelf 30 dagen met een een gratis WP-Magazines account.

Je kunt je in 30 seconden registreren. Het is geheel vrijblijvend en je hebt geen creditcard nodig.

Probeer Gratis