cta row

cta row

MagStream was in 2007 één van de eerste online publishing platformen van Nederland en heeft vanaf 2008 voor een nieuwe en innovatieve online discipline gezorgd: online magazines. Deze nieuwe discipline is in 2008 de basis voor DutchGiraffe. En hoewel MagStream rond 2013 is uitgebreid met een html5 publishing versie voor tablets, heeft het de stap naar online magazines voor smartphones niet meer kunnen maken.

Van MagStream naar WP-Magazines

Vanaf 2013/2014 heeft DutchGiraffe al haar kennis en ervaring op het gebied van online magazines geïnvesteerd in een eigen platform dat alle vragen en wensen op het gebied van online & mobile publishing samenvoegt. Het is gebaseerd op WordPress, zodat we onze tijd en energie niet in het CMS hoeven te steken, maar alleen aan de online publishing kant. Hierdoor zijn we in staat er het maximale uit te halen en snel te innoveren.

Inloggen doe je online met gebruik van je eigen inloggegevens. Zo ben je maximaal flexibel en onafhankelijk. Bovendien maakt het alles super gebruiksvriendelijk, omdat alle publicaties in no-time zijn aangepast en gepubliceerd. Met WP-Magazines maak je naast online magazines ook jaarverslagen, brochures, presentaties,  en bijvoorbeeld evenementverslagen!

Iedereen kan het

Om met WP-Magazines te kunnen werken heb je geen enkele programmeerkennis nodig. Het is namelijk is zo opgebouwd dat iedereen, zonder kennis van html5, volledig geanimeerde online magazines kan maken! En dat scheelt tijd en geld!

Meten is weten

Met Google Analytics is het mogelijk om de statistieken van je online magazine gedetailleerd te bekijken. Deze geven onder andere een beeld van de bezoekersaantallen, de gemiddelde tijd die de bezoeker op de publicatie doorbrengt en op welk ogenblik de bezoeker de publicatie verlaat. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van de effectiviteit van een campagne en kun je de publicatie desgewenst tussentijds aanpassen.

Wil je meer weten over online responsive publishing? Ga dan naar de website WP-Magazines.com