cta row

cta row

Bespaar op drukkosten en bereik jouw werknemers op een meer interactieve manier. Een online personeelsmagazine is hét medium om de interne communicatie te optimaliseren en mensen aan elkaar te verbinden. Een van de meest gehoorde irritaties bij werknemers is dat de interne communicatie niet goed is. Vaak moeten werknemers er via via horen wat binnen een organisatie gebeurt, waardoor men niet altijd op de hoogte is van het laatste nieuws & de laatste ontwikkelingen.

Verbeter je interne communicatie

Een online personeelsmagazine, geschikt voor alle beeldschermen, is altijd beschikbaar voor je werknemers op ieder moment van de dag. Verrijk je interne communicatie en verhoog de binding met jouw werknemers door je rubrieken aan te vullen met video’s en afbeeldingen.

Bespaar & verhoog je bereik

Bespaar op druk- en portokosten en realiseer een hogere publicatiefrequentie. Dit kan door de effectieve combinatie tussen verschillende edities van een online personeelsmagazine en individuele artikelen in blog vorm. Zogenaamde Instant Articles.

Online personeelsmagazine expert

DutchGiraffe ontwikkelt al jaren verschillende online personeelsmagazines voor o.a. TUI, Driessen HRM & het Groene Hart Ziekenhuis. Alle publicaties zijn ontwikkeld in het Responsive Publishing Platform WP-Magazines.com.

Benieuwd hoe je jouw interne communicatie kunt verbeteren met een online personeelsmagazine van DutchGiraffe? Vul dan het onderstaande formulier in en start vandaag nog jouw online personeelsmagazine strategie.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.