cta row

cta row

Heb je altijd al iets met online publishing willen doen? Dankzij DutchGiraffe behoort dat nu tot de mogelijkheden. Want bij DutchGiraffe bieden we ieder bedrijf de mogelijkheid om je eigen digitale magazines te distribueren via online publishing. Kortom: verras je doelgroep met online publishing van je online magazine.

Meer mogelijkheden met een online magazine

Een online tijdschrift lijkt vaak op een gewoon tijdschrift. Je kunt er bijvoorbeeld doorheen bladeren en artikelen lezen. Maar daar houden de overeenkomsten op. Want als je een digitaal magazine publiceert, kunnen je lezers vervolgens inzoomen op afbeeldingen,  videofragmenten afspelen of luisteren naar muziek. Zo komt de inhoud tot leven. Dát is het grote voordeel van een digitaal magazine.

Online publishing. Bij ons kan het!

Je bent helemaal vrij om het tijdschrift naar je eigen inzicht online te ontwerpen. Natuurlijk heeft DutchGiraffe veel kennis in huis om je te helpen met het ontwerp. We denken conceptueel met je mee en proberen met de juiste ‘tone of voice’ je doelgroep aan te spreken. Vervolgens klik je in je online publishing tool op de knop om je tijdschrift te publiceren. Je doelgroep zal versteld staan!

Eenvoudig en snel aan de slag dankzij WP Magazines

Het ontwerpen van je eigen online magazine is eigenlijk heel eenvoudig. We gebruiken namelijk WP Magazines. Dat is een heel gebruiksvriendelijke tool, waarmee je zonder kennis van programmeren toch een prachtig magazine kunt ontwerpen. Het enige wat je nodig hebt voor WP Magazines, is een computer en een internetverbinding. Programmeerkennis is niet noodzakelijk, dus dat scheelt.

Waar wacht je nog op? Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.