Met WP-Magazines maak je gebruik van de laatste WordPress techniek én van de kennis van DutchGiraffe. Dat is een fijne combinatie, want wij zijn al jaren expert op het gebied van online magazines. Met WP-Magazines communiceer je trouwens niet alleen uiterst effectief, maar ook nog eens 100% responsive. Dus ook op smartphones prachtig weer te geven.

Responsive Design van WP-Magazines

Door het krachtige responsive design van WP-Magazines, zijn alle digitale publicaties automatisch geoptimaliseerd voor alle devices en alle oriëntaties. Het maakt dus niet uit in welke positie je je device houdt.WP-Magazines zijn geschikt voor alle desktops, laptops, tablets en smartphones! Het maakt dan ook niet uit of je fan bent van Samsung, liever een iPhone of iPad gebruikt of een oude PC op zolder hebt staan. Het past altijd!

Mobile First

De cijfers liegen er niet om. Mobiele communicatie is niet meer weg te denken uit je communicatiemix of je marketingstrategie. Wie optimaal resultaat wil, doet er dan ook goed aan om mobiel niet langer als onbelangrijk te behandelen, maar hier vol op in te zetten. Vanuit het principe ‘Mobile First’ zijn we alle manieren en momenten van gebruik in kaart gaan brengen. Een online magazine op een tablet leest tenslotte anders dan op een telefoon. Met een tablet neem je wat meer tijd, terwijl lezers met een mobiele telefoon content vaker scannen. Dit vraagt dan ook om een andere benadering van de informatie.

Wil je meer informatie over online magazines voor desktops, tablets én smartphones? Kijk dan op www.wp-magazines.com.

Neem contact met ons op.