cta row

cta row

Heb je altijd al je eigen online nieuwsbrief willen uitgeven? Geen probleem! Wij kunnen je helpen met Email Marketing op maat. Van de ontwikkeling van het template tot aan het verzenden van je nieuwsbrief: het is allemaal mogelijk bij DutchGiraffe. Daarnaast krijg je uitgebreide rapportage-inzichten nadat je iedere nieuwsbrief hebt verstuurd.

Niet zomaar email marketing.

Email marketing is nog steeds een zeer populair kanaal om je doelgroep effectief en kosten-efficiënt te benaderen. Geen wonder, resultaten laten zien dat email marketing positieve invloed op het bedrijfsresultaat is. Bij DutchGiraffe proberen we wel net een stapje verder te gaan bij het ontwikkelen van een online nieuwsbrief.

Eindeloze mogelijkheden

Wij kunnen de template zo maken, dat je in het vervolg zelf heel eenvoudig tekst en afbeeldingen kunt toevoegen. Dat hoeft uiteraard niet, wij kunnen ook iedere online nieuwsbrief zelf voor jou ontwikkelen. Dan heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Natuurlijk ziet de online nieuwsbrief er in iedere e-mailcliënt hetzelfde uit: gewoonweg schitterend!

We houden het simpel

De template voor je Email Marketing ontwikkelen we samen met jou. We zorgen ervoor dat je er helemaal tevreden over bent, en halen het maximale uit de mogelijkheden. We kunnen je ook helpen met het verzamelen van relevante e-mailadressen voor je online nieuwsbrief. En na ieder verzendmoment geven we je toegang tot uitgebreide rapportages, zoals openingspercentages, aantal kliks en het aantal afmeldingen, zodat je de performance van je online nieuwbrief nauwkeurig kunt meten.

Neem contact met ons op.