cta row

cta row

Ben je op zoek naar een prachtige website voor je actie of campagne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. DutchGiraffe is de specialist voor iedere actie website. Of het nou gaat om een kortlopende of duurzame actie, wij maken een actie website op maat.

Kom in actie, met een actie website van DutchGiraffe

DutchGiraffe heeft bijna 10 jaar ervaring met het aanbieden van online oplossingen. Of het nu gaat om een tijdelijke actie website voor je campagne of om een volledige website voor je producten of diensten: wij denken met je mee en gaan voor je aan de slag. Daarbij geldt dat we pas tevreden zijn als jij dat ook bent!

Jouw website: klaar voor de toekomst

Als DutchGiraffe een actie website voor je ontwerpt, dan is deze uiteraard ook geoptimaliseerd voor moderne platformen en mobiele browsers. We gebruiken daarvoor moderne technologieën zoals HTML5 en CSS. Zo ben je er altijd van verzekerd dat de actie of evenement precies zo getoond wordt zoals jij het wilt! En uiteraard is alles altijd 100% responsive.

Diverse bedrijven, waaronder Febo, Bindinc, en IamReservations, hebben hun website door DutchGiraffe naar volle tevredenheid laten ontwikkelen. Nog niet overtuigd?

Neem contact met ons op.