cta row

cta row

Zoek je een internet bureau dat verder kijkt dan een succes op de korte termijn? DutchGiraffe is een full service internet bureau, gespecialiseerd in moderne web-oplossingen, zoals online magazines. DutchGiraffe gaat als internet bureau altijd net een stapje verder: ook als je aan de slag wilt met QR-codes of een mobiele applicatie wilt laten ontwikkelen, ben je bij internet bureau DutchGiraffe uit Den Haag aan het juiste adres.

DutchGiraffe: hét internet bureau dat maatwerk levert

DutchGiraffe probeert zich van de concurrentie te onderscheiden door als internetbureau te beginnen met luisteren! We zijn dagelijks bezig met de vraag hoe we onze klanten kunnen helpen hun doelgroep op de juiste manier te benaderen. We brengen tijdens het proces de behoeften van jou én je klanten in kaart. Vervolgens denken we creatief mee en bepalen we samen de juiste strategie om succesvol op de korte én de lange termijn te zijn.

Ben je op zoek naar een innovatief en leuk internetbureau? Neem dan contact met ons op. We kunnen je vast helpen.
Neem contact op

Innovatief in interactiviteit

Interactieve content ontwikkelen staat bij ons internetbureau zeer hoog in het vaandel. Zo bouwen wij voor grote A-merken bijvoorbeeld online magazines die boordevol dynamische content zitten. Dat doen we door als internetbureau gebruik te maken van MagStream, de software waarmee het maken van digitale magazines een eitje wordt. Zo makkelijk, dat onze klanten er zelf ook mee werken. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een internetaansluiting.  Verstand van computers is niet nodig.

Het internetbureau voor toonaangevende klanten

Als internetbureau hebben we al een behoorlijke schare vaste klanten verzameld. Denk bijvoorbeeld aan Landal Greenparks, TUI Nederland en bijvoorbeeld Van Lanschot Bankiers. Zij hebben diverse uiteenlopende projecten bij ons als internetbureau neergelegd.