cta row

cta row

Ben je toe aan een nieuwe website, gebouwd op moderne technieken en die ook op mobiele apparaten uitstekend werkt? Dan zit je goed bij DutchGiraffe. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de ontwikkeling van een mobiele website, dankzij onze jarenlange ervaring. Wat je wensen ook zijn: bij DutchGiraffe zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos.

HTML5: de standaard voor iedere mobiele website.

Iedere website bestaat uit HTML. En de meest recente versie daarvan, HTML5, biedt ontwikkelaars eindeloze mogelijkheden om het maximale uit hun website te halen, dus ook als deze uiteindelijk getoond wordt als een mobiele website. Bovendien zijn externe plugins, zoals Flash, bij een HTML5 website niet langer benodigd.

Je mobiele website ziet er altijd prachtig uit

Alle moderne browsers, waaronder Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Internet Explorer 9 zijn geoptimaliseerd voor mobiele websites. Het maakt dus niet uit of je de mobiele website bezoekt op een iPhone, Android-telefoon, laptop of desktop. Je site past zich namelijk aan aan het formaat van je scherm. En dat is ook precies de bedoeling, want dan kun jij je weer op de inhoud concentreren!

Velen gingen je al voor

Wanneer je een mobiele website door DutchGiraffe laat bouwen, denken we tijdens het gehele proces met je mee over je verwachtingen en doelstellingen. Wil je vooral een informatieve website, of wil je er ook conversies en leads mee genereren? En we gaan pas aan de slag als je helemaal tevreden bent met het design van je mobiele website. Eerder hebben we op deze manier andere klanten geholpen, waaronder de Evangelische Omroep en de provincie Noord-Brabant.

Neem contact met ons op.