cta row

cta row

Met responsive web design ziet je website er altijd prachtig uit, op welk apparaat deze ook bekeken wordt. Wil je ook een responsive web design? Lees dan eens verder. Wij bouwen namelijk sites waarbij het web design responsive is, zodat het zich aanpast aan ieder scherm. Bovendien is iedere site bij ons op moderne technieken als CSS3 en HTML5 gebouwd.    

Responsive web design: standaard bij DutchGiraffe

Bij het responsive webdesign dat DutchGiraffe ontwerpt, wordt rekening gehouden met de browsers die op smartphones, zoals iPhones en Android-toestellen, beschikbaar zijn. Het beeldformaat van je website past zich automatisch aan aan de resolutie van je display. Dat heet een responsive webdesign. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je website er schitterend uit ziet, welk display je ook gebruikt om de site te bekijken!

Een toekomstbestendige website

Uiteraard is het responsive webdesign van DutchGiraffe op een touchscreen even mooi als op een normale computer. Doordat Flash niet vereist is, werkt je site ook op Apple-apparaten. Flash is sowieso een verouderde technologie. Bij DutchGiraffe werken we liever met HTML5. Enorm handig, want daardoor gaan websites er mooier uitzien.

Gegarandeerd succes met een responsive webdesign

Het ontwikkelen van een responsive webdesign is een kwestie van maatwerk. Bij DutchGiraffe streven we er altijd naar om een responsive webdesign te ontwikkelen dat aansluit bij de wensen van de klant. Pas als iedereen helemaal tevreden is met het ontwerp, gaan we aan de slag met het bouwen van de website.

Neem contact met ons op.