Over ASN Bank

De ASN Bank is de grootste duurzame bank van Nederland en onderdeel van SNS REAAL. De ASN Bank heeft een vergunning van de Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële markten en valt onder de Wet op het financieel toezicht (Wft). Sinds haar oprichting in 1960 streeft de ASN Bank naar een duurzame, rechtvaardige samenleving.

ASN Ideaal Online

Duurzaamheid in een digitale jas. De ASN Bank is met een transitie bezig van print naar online. Steeds minder wordt het bestaande blad gedrukt, steeds vaker melden haar klanten zich aan voor het digitale magazine ASN Ideaal Online.

Naar de case

Digitale nieuwjaarswens

'In een rechtvaardige, duurzame samenleving is er aandacht en zorg voor iedereen.' De introductie van de ASN Bank voor de start van een mooi 2014, waarin het karakter en de DNA van deze groene bank bovenaan staat.

Naar de case

Digitaal Jaarverslag ASN

Al vier jaar lang publiceert de ASN Bank haar jaarverslagen online. Deze dynamische online format geeft overzichtelijk de kern van het ASN Bank jaarverslag 2012 weer en biedt voor iedere lezer de juiste informatie. Niet alleen straalt de ASN Bank hiermee haar innovatieve karakter uit, ook het innovatie handelsmerk van de ASN Bank wordt hiermee nogmaals onder de aandacht gebracht.

Naar de case

Een gezond en duurzaam 2023

Kerst- en nieuwjaarskaarten zijn zo 2012... Je kunt beter een digitale boodschap sturen: de ASN Bank nieuwjaarswens. Een pakkende combinatie tussen beleving en boodschap. De losse elementen zeggen niet zoveel, maar samen zetten ze de punt op de 'i'.

Naar de case