Over Emmi

Emmi is in Zwitserland de grootste zuivelverwerker en staat wereldwijd bekend als producent van premium zuivel en kaasproducten. Dé specialist op het gebied van de Zwitserse kazen als bijvoorbeeld Le Gruyere en Emmentaler. In Zwitserland produceert en verhandelt het bedrijf een complete range van zuivel- en verse producten evenals Zwitserse kaas. Buiten Zwitserland concentreert Emmi zich op merkconcepten en specialiteiten op de Europese en Noord Amerikaanse markt. Binnen de categorie versproducten ligt er een focus op lifestyle-, gemaks- en gezondheidsproducten. Primair komen de klanten van Emmi uit de retail, de foodservice en de voedselindustrie. Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 5500 mensen in dienst. Nederland is één van de internationale sleutelmarkten voor Emmi. Vanuit het kantoor in Tiel worden de Benelux en Scandinavische markt beleverd. Emmi Benelux BV is een belangrijkste partner in het promoten en verkopen van kaas en versproducten uit Zwitserland.

Emmi Cheesemagazines winnaar Content Marketing Awards 2016

DutchGiraffe wint maar liefst 2 Content Marketing Awards (CMA, International) in de Verenigde Staten met de online magazines 'Emmi Cheese Moments' & '#nsfavourites'. En als dat al niet genoeg is maakt DutchGiraffe & G+J Media op 8 september kans op de prestigieuze CMA 'Content Marketing Project of the Year' Award! De top 7 uit 1300 internationale inzendingen!

Naar de case

Emmi Kaasfondue Magazine

De bekendste zuivelverwerker uit Zwitserland opent haar digitale keukendeuren en laat met haar eerste inspiratiemagazine zien dat kaasfondue nog steeds populair is en alles behalve saai! Dus zet je kookwekker aan, plaats de fonduepan op het vuur en zet je iPad in de aanslag. De kazen worden gesmolten!

Naar de case