Over Evangelische Omroep

De EO is onderdeel van de Nederlandse Publieke Omroep. De verantwoordelijkheden van het publieke bestel om te zorgen voor een brede programmering in de samenleving, is dus ook voor de EO-missie van belang. De medewerkers hebben het verlangen om vanuit een persoonlijke relatie met Jezus Christus het Goede Nieuws van Gods Koninkrijk vorm te geven en door te geven.

50 jaar EO Interactieve tijdlijn

De EO bestaat 50 jaar. En dus is het feest. Ga met ons mee door 50 jaar EO. Bekijk de geschiedenis in een tijdlijn, test je kennis of deel een mooie herinnering met de rest van Nederland. Bekijk 50 jaar EO in vogelvlucht met de interactieve tijdlijn speciaal ontwikkeld door DutchGiraffe. Alle gedenkwaardige momenten in beeld gebracht met tekst en uitleg.

Naar de case

EO magazine

Met het EO Magazine wordt het innovatieve karakter van de Evangelische Omroep duidelijk geportretteerd. De keuze om een online magazine als drager voor de boodschap van de omroep te gebruiken is een vooruitstrevende. Dat blijkt niet alleen door het gebruik zelf, maar ook door de vele aanvullende interactieve en dynamische elementen in het magazine.

Naar de case

Gebedsplatform My Prayer For

My Prayer For, is een online gebedsplatform ontwikkeld in opdracht van de Evangelische Omroep. De site is bedoeld om mensen te verbinden én inspireren in hun gebeden. Alle gebedsonderwerpen zijn welkom. Groot en klein. Gebeden en onderwerpen van personen, maar ook van organisaties. Hiermee is My Prayer For het eerste online Nederlandse gebedsplatform waar bidders elkaar vinden en gebeden kunnen delen en liken (klik 'amen').

Naar de case

Op wie uit de bijbel lijk jij?

Naar aanleiding van de eerste aflevering van de Amerikaanse hitserie The Bible is samen met de Evangelische Omroep deze interactieve test ontwikkeld, waarin jouw karaktereigenschappen worden vergeleken met de karakters uit de serie.

Naar de case

EO Kerst vanuit het hart

De EO heeft rond de kerstdagen een gevarieerd programma-aanbod voor jong en oud. Dit jaar rond het thema 'Kerst vanuit het hart'. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de inzet van BN'ers en de EO-presentatoren die in programma's iets van hun hart laten zien. Wil jij ook iets van je hart laten zien? Dat doe je op dit nieuwe en innovatieve platform van de EO.

Naar de case