Over Fontys Hogeschool

Fontys is een kennisinstituut met 4.000 medewerkers en 40.000 studenten. Haar onderwijs is van hoge kwaliteit. Zij willen aan de verwachtingen van haar studenten en medewerkers voldoen, of beter nog: deze overtreffen. Door aandacht te geven en uit te dagen kan ieder zijn of haar eigen talent ontdekken en verder ontplooien. Zo kunnen haar studenten en medewerkers ‘groeien door aandacht en uitdaging’.

Digital Study Guide

Hoe bereik je snel, eenvoudig en goedkoop studenten over de grens? En dan vooral ver weg over de grens! Of studenten die niet een adres hebben zoals we dat in het westen kennen. Dat doe je natuurlijk online. Het is een kosten efficient en doeltreffende oplossing om het gevoel van Fontys op de juiste manier over de buhne te krijgen.

Naar de case

Sport jij voor je beroep?

Ga je studeren en overweeg je een studie aan Fontys Sporthogeschool? Fontys wil je graag begeleiden in je studiekeuze. Dat doen ze onder meer door deze uitgave van het Fontys Sporthogeschool Magazine. Dit interactieve medium laat studenten en afgestudeerden aan het woord. Want wie kunnen tenslotte beter ‘het gevoel van Sporthogeschool’ beschrijven?

Naar de case