Over Middin

Middin gelooft in de eigen kracht van mensen. Elk mens kan binnen zijn mogelijkheden het leven leiden dat hij wenst. Kan zelf keuzes maken en regie houden op zijn leven. Ongeacht beperking en achtergrond.

Iedereen maakt deel uit van de samenleving, kan meedoen op zijn manier. Als dat tijdelijk of blijvend op eigen kracht niet lukt, is Middin er. Want als het echt niet gaat, is onze hulp nodig. In onze werkwijze kijken we naar mogelijkheden: wat kan wel? Onze hulp is dichtbij. We zijn er, midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. We verstevigen en activeren netwerken. Want mensen hebben andere mensen nodig om tot hun recht te komen.

Middin verhalen platform

Middin maakt voor haar personeelsleden en vrijwilligers ieder kwartaal het interne magazine ‘De Aangenaam’. Veel artikelen die daarin verschijnen, de verhalen die in de organisatie opgehaald worden, zijn ook erg geschikt om te delen met externe stakeholders. Deze constatering heeft gezorgd voor de vraag aan DutchGiraffe naar een centraal platform waar deze verhalen gedeeld kunnen worden. Het resultaat is een blog, ondersteund met een periodieke nieuwsbrief om in te kunnen spelen op de actualiteit en zichtbaarheid van de organisatie.

Naar de case