Over Mjus Shoes

Mjus staat voor veelzijdige en stijlvolle schoenen. De Italiaanse schoenen zijn het perfecte bewijs van hoge kwaliteit en comfort. Mjus schoenen, casual en toch heel elegant, een perfecte combinatie van modern en trendy design en degelijk en duurzaam handwerk, gemaakt van de beste materialen.

Online Strategie Mjus shoes

Met de pakkende online marketing strategie van DutchGiraffe maakt Mjus de consument bewust van de kwaliteit en uniciteit van haar producten en een merk wat bijna iconisch is. Met speciale aandacht voor webdesign, content marketing en social media, wordt het merk Mjus continue naar een hoger plan getild. Zo wordt ieder seizoen een nieuwe collectie in beeld gebracht, is er een brand movie tot stand gekomen en bevat het merk Mjus tegenwoordig een brand book én brand story.

Naar de case

Content marketing Mjus

Hoewel het hartje winter is, straalt de zon je met warmte tegemoet. De stranden van Cascai, een pittoresk kustplaatsje in het district Lissabon, lenen zich uitstekend voor de internationale zomerse uitstraling van het merk Mjus en is dan ook het toneel voor de Mjus Zomershoot 2014 voor dit herkenbare damesschoenenmerk.

Naar de case