Over NCRV

De NCRV zet zich in voor een samenleving waarin mensen betrokken zijn bij elkaar. Dat is verankerd in hun protestants-christelijke traditie, van waaruit ze zich richten op verdraagzaamheid en de zorg voor elkaar. De programma’s van de NCRV onderscheiden zich door het menselijke verhaal. Ze brengen naar voren wat mensen beweegt en wat ze samenbrengt.

NCRV Paperclip Magazine

NCRV Paperclip Magazine is een bonte verzameling aan informatie en inspiratie. Van Man bijt hond tot de Rijdende Rechter. Alles komt aan bod en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de leden van de NCRV.

Naar de case

Babyboom Spel

Babyboom volgt mensen in hun allergrootste wens: een kindje. Van de zwangerschapswens tot de geboorte van de eerste baby’s, elke facet van de zwangerschap komt aan bod. En om iedereen, dus jong & oud met dit programma kennis te laten maken ontwikkelde de NCRV samen met DutchGiraffe het Babyboom spel voor in het online magazine NCRV Paperclip.

Naar de case

Man bijt hond spel

Met een authentieke racer in de overbekende zwart-wit stijl van 'Man bijt hond' wist de NCRV een verhoogd herhaalbezoek naar het NRCV Paperclip Magazine te realiseren. Een schoolvoorbeeld waarin een strategisch geplaatst 'Fun' element tot verhoogde conversie kan leiden.

Naar de case