Over Piedi Nudi

Vanaf het begin af aan staan bij het ontwerpen van de collecties kwaliteit en de beste materialen centraal. De Italiaanse kennis van het eeuwenoude schoenenvak wordt moeiteloos gecombineerd met invloeden uit de moderne modewereld. Dit levert de verrassende en herkenbare designs op die elk seizoen weer de aandacht trekken. Piedi Nudi is uniek, modieus en aan iedere schoen wordt met de grootste aandacht en toewijding gewerkt. Wat zij doen, doen ze altijd met volledige overgave en passie. En die passie, die brengen ze over naar iedereen die met Piedi Nudi in aanraking komt.

What happens in Haarlem, never stays in Haarlem.

We hebben onze zinnen gezet op een geweldige lokatie in Haarlem, waar ons vaste custom content team alles uit de kast kan halen om het nieuwe seizoen kleur te geven. Met de aanwezige verschillende disciplines hebben we meer dan voldoende power om het beste resultaat mogelijk eruit te halen. Ook dit jaar heeft DutchGiraffe het concept en de organisatie voor de photoshoot van de nieuwe schoenencollectie van Piedi Nudi verzorgd en staat het in het teken van zomer, creativiteit, vintage en thuiskomen. Top dus!

Naar de case

Content creatie

Het designteam van Piedi Nudi heeft passie effectief met vakmanschap weten te combineren. Iedere keer weer weet zij een unieke en modieuze collectie voor de eigentijdse vrouw neer te zetten. Door de unieke combinatie van passie en vakmanschap, weet Piedi Nudi ieder seizoen een krachtige collectie neer te zetten. De liefde voor schoenen zie je terug in ieder ontwerp. Altijd een uniek design waarbij stijl en comfort moeiteloos samen gaan. In elke schoen zie je dan ook de herkenbare signatuur van Piedi Nudi terug. Het gebruik van de beste leersoorten, verschillende materialen en texturen zijn kenmerkend voor iedere collectie; ze blijven verrassen, maar zijn altijd herkenbaar.

Naar de case