Over Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is een onafhankelijk, internationaal advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau sinds 1881. Onze ruim 6.000 professionals leveren diensten op het gebied van energie, gebouwen, industrie, infrastructuur, luchtvaart, maritiem, mijnbouw, stedelijk en landelijk gebied, transport en water in meer dan 150 landen.

Jaarverslag Royal haskoning DHV

Het jaarverslag van Royal Haskoning DHV wordt gekenmerkt door een overkoepelend thema 'Connecting Lives'. Het is daarnaast uiteraard een terugblik op 2016 waarin naast behaalde resultaten, ook verteld wordt over innovaties, awards en hoe je door samen te werken de maatschappij positief kunt beïnvloeden. Het magazine bevat meer dan 50 pagina's, variërend van projecten over de bijdrage van Royal Haskoning DHV bij het veiligstellen van Jakarta tegen overstromingen, tot het leveren van bijdragen bij het onderzoeken naar de potentiële impact van zelfrijdende auto's op het verminderen van verkeersongevallen.

Naar de case

Connect digital magazine

We vieren 135 jaar aan engineering passie! IN connect magazine vind je de verhalen over hoe slimme ontwerpen bijdragen aan de kwaliteit van het leven. Het is overal en voor iedereen. Vroeger, nu en morgen.

Naar de case