Over TUI Nederland

TUI Nederland

Met ruim 2.500 medewerkers en een jaarlijkse omzet van € 1,7 miljard is TUI Nederland de grootste reisorganisatie van Nederland en marktleider. Wij bieden vakanties aan via onze reismerken TUI, Holland International, Kras. TUI is daarnaast ook de naamgever van de eigen luchtvaartmaatschappij, TUIfly met 9 eigen vliegtuigen. De reisbureaugroep van TUI Nederland omvat 130 reisbureaus onder de namen TUI. TUI Nederland is dus een veelzijdig bedrijf; TUI is een touroperator, een retailer, een direct seller én een airline. Deze multichannel strategie vormt de basis van het succes en biedt maximale flexibiliteit om in te spelen op de vraag vanuit de markt.

TUI Cloud

DutchGiraffe ontwikkelde samen met TUI een online Content Management Systeem, vanuit waar content van meer dan 70 bestemmingen voor TUI online beheersbaar wordt gemaakt. Deze content wordt dagelijks vol-automatisch met de vloot van TUI gesynchroniseerd.

Met TUI Cloud heeft TUI een uniek concept gelanceerd. Via een onboard wifi signaal wat door het mobiele Inflight Entertainment Systeem Airfi wordt gegenereerd, wordt de wereld van TUI ontsloten. De passagier wordt gedurende de vlucht via zijn eigen device geïnspireerd & geïnformeerd over de bestemming. Krijgt informatie aangereikt over de vlucht en kan tijdens de reis bijvoorbeeld gamen, kranten en tijdschriften lezen. TUI Cloud is van toegevoegde waarde tijdens de reis, maar inspireert ook om een volgende vakantie weer met TUI te boeken.

DutchGiraffe is verantwoordelijk voor concept, design, ontwikkeling en vergezicht.

Naar de case