De Fabrique. Industrieel chique aan de rand van het Amsterdam-Rijnkanaal.

Vanochtend om kwart over 6 ging de wekker. Zelfs voor mensen met kinderen is dat vroeg. Maar goed. Soms gaat dat zo. Vandaag is de Mjus FW2017 shoot. De wintercollectie van dit Italiaanse schoenenmerk is twee weken geleden gearriveerd en ligt al een tijdje te trappelen om het daglicht te zien. Het is eindelijk zover. Ze mogen los!

Ken je dat trouwens? Dat het weken achter elkaar prachtig weer is, maar dat wanneer je het écht nodig hebt, het Nederlandse klimaat je feilloos in de steek laat? Het blijft toch iedere keer weer goochelen hoe het gaat uitpakken tijdens een shoot. En goochelen moesten we. Het voelde weer een beetje alsof we op de Etna stonden. Vorig jaar op Sicilië. Regen, regen en nog eens regen. Maar goed, ook dat is ‘part of the package’. Gelukkig is de Fabrique in Utrecht een prima plek waar je rustig 1000 hoekjes en plekjes hebt waar je prachtig beeld kunt maken voor een custom content klus. Binnen en buiten.

Mjus-photoshoot-dutchgiraffe

De ervaring de fotograaf, visagiste, styliste, producer en art director. De modellen. De locatie. Het is allemaal heerlijk samengekomen. Het ruige gevoel van de Fabrique wordt prachtig gecontrasteerd met de stijlvolle styling en de nieuwe collectie van Mjus. Het is weer gelukt. Of met andere woorden: It’s a wrap!

En op dat moment brak de zon door. Voor de rest van de dag…

crew mjus fw2017 dutchgiraffe