Een Digital Communications Award voor Eline Spreekt. Meer dan mooi!

Ja hoor! Het is gelukt. Op vrijdag 29 september hebben we voor een 4-koppige internationale jury het verhaal van Eline Spreekt verteld. En dat heeft geresulteerd in een prachtige award. Daar zijn we natuurlijk super trots op!

Toen we te horen kregen dat we op de shortlist in de categorie Mobile & Apps waren geplaatst werd het serieus. Bij de Digital Communications Award is het niet achterover leunen en ‘we zien het wel’. Je moet er namelijk heen. Zonder live pitch ook geen award.

DCA17 Eline spreekt dutchgiraffe on the road

Zo gezegd zo gedaan: Op naar Berlijn! De stad doordrenkt met historie. Historie die niet altijd even tof is, maar wel omarmt wordt en niet wordt weggestopt. Dat is mooi. En in die stad stonden we op vrijdagochtend klokslag 11:00 uur; met licht klamme handjes. Klaar voor ons verhaal. En na 8 minuten praten, 5 minuten vragen beantwoorden stonden we weer buiten in de Duitse zon. Top was het!

’s Avonds, na een dag door de stad fietsen en in pak en glimschoenen gestoken, maakten we onze entree naast de Brandenburger Tor in het Axica congres centrum. Hoopvol en klaar voor de award show. Enige vorm van ongeloof overviel ons bij het zien van de winnaar van de 30ste categorie: Eline Spreekt. Een fantastisch resultaat voor een even zo fantastisch project en daar zijn we super trots op!

DCA17 Eline spreekt dutchgiraffe stage