Een merkstrateeg met liefde voor gin.

Even voorstellen: Willy Mooren, doener en ondernemer. Met 21 jaar bureau-ervaring in product- / verpakking- en merkontwikkeling komt hij nu het team van DutchGiraffe versterken op het gebied van communicatie en merkstrategie.

19 Jaar geleden begon merkstrateeg Willy samen met Geert aan de droom van een eigen ontwerpbureau. Met de naam BooM maakten ze hun klanten helder wat de weg naar succes zou kunnen zijn. Brede analyse van het wortelstelsel, geen dun twijgje maar een sterke stam voor de basis van het vruchtenplukken.

Eind 2007 is de DutchGiraffe opgericht, samen met Erik Driessen In Memoriam. Met alle creativiteit en energie staken Willy en Erik hun nek uit voor online magazines en communicatie. Zo maakten ze begin 2008 op de Horecava als eerste de dagelijkse wrap-up en creëerden ze een eerste online magazine voor ouderen. Inmiddels is DutchGiraffe met ruim 200 klanten uitgegroeid tot een full service, digitaal communicatiebureau.

Voor Willy is er nu een kans om als verbindend merkstrateeg DutchGiraffe weer te versterken. ‘Hoe kunnen we je nog beter vanuit beeld, tekst en UX aan laten sluiten op de beleving van je online boodschap voor je doelgroep? Pakkende communicatie voor de connectie tussen gedachtegoed, merkbeleving en de consument, moet inspireren, verwonderen en bewegen!’ zo stelt Willy Mooren de vraag die er toe doet.

Hermit Dutch Coastal Gin | DutchGiraffe

Naast een passie voor merken en communicatie bestaat er een liefde voor gin. Dit heeft geresulteerd in Hermit Dutch Coastal Gin. Een nieuwe, onderscheidende, Nederlandse gin met een verfrissende Citrus melange en een licht zilte afdronk. De unieke smaak ontstaat door een samenstelling van 10 botanicals en de toevoeging van gefilterd Oosterschelder-water.

Willy: ‘Ik kijk uit naar de mogelijkheden om op de vertrouwde, creatieve wijze nog beter, leuker en opvallender te vertellen waarom jij ertoe doet.’