Proud member of the Dutch Digital Agencies

Het is een feit. Sinds 19 oktober kunnen we onszelf een trots lid van de DDA noemen. Voor wie het niet kent. De DDA is een illuster gezelschap van digital bureau's die de wereld proberen te veranderen. Eigenlijk de illuminatie van het internet. Toonaangevend in visie & strategie, in design power en programmeer skills. Het zijn de online bureau's die er echt toe doen. Oké... het niet zó spannend. Maar wel leuk!

Dutch Digital Agencies (DDA) staat sinds 2002 voor de meest toonaangevende digitale bureaus van Nederland. De Nederlandse digitale industrie innoveert en professionaliseert in toenemende mate. DDA werkt als een branchevereniging en kennisplatform in deze groeiende branche. Het richt zich op de technologische ontwikkelingen en het game-changing werk dat in Nederland dagelijks gemaakt wordt. DDA is daarmee een aanspreekpunt voor digitale bureaus, opdrachtgevers, pers, arbeidsmarkt en opleidingen.

Dutch Digital Agencies stimuleert actief het creatief innovatieve vermogen van de digitale industrie en de interactie tussen de ruim 100 aangesloten bureaus in de vorm van een breed aanbod aan workshops en kennissessies.

We voegen ons trots in het rijtje van veelal mooie en bekende namen. Fijn!