We stonden bovenop de Etna. En dat was buitenaards!

Op zondag 13 november landde het eerste deel van het Custom Content team van DutchGiraffe voor een 5 daagse shoot in Catania op het altijd zonnige Sicilië. Behalve deze week. Toen regende het.

Het plan was simpel. Voor de zomercollectie 2017 van Mjus Shoes en Mjus RBL vliegen we naar een warm en zonnig oord, zodat we, niet gehinderd door enige vorm van slecht weer, een prachtige serie zomerfoto’s kunnen schieten. En terwijl we ons met z’n allen opmaakten voor een zomerse week custom content maken (21 graden, dus zwembroek mee!) dreef er een donkere wolk richting het Siciliaanse eiland.

Op weg naar Sicilië.

Scouten in de regen. Da’s andere koek.

Naar beneden kwam het. De regen. En de scoutingdag was nat. Heel nat. Na een dag rondrijden om alle uithoeken van het eiland te inspecteren, was er maar één conclusie mogelijk. We hebben een klein wonder nodig. Een wonder wat zorgt voor een pauze in die aanhoudende stromende regen. Een pauze lang genoeg om de beelden te schieten die we nodig hebben. En als het even kan, een beetje zon. Een klein beetje maar. En dat wonder(tje) kwam er.

Prachtige setting aan zee.
Art Direction 2.0

Pfff…

Hoe het mogelijk is, weten we nog steeds niet. Maar dat de eerste dag begon met zon was een feit. En dat we in staat zijn geweest precies tussen de buien door te schieten ook. En dat het resultaat er mag zijn, daar zijn we blij mee. En de mensen van Mjus ook. Dus. Zie hier. Een sneak preview van het behaalde resultaat: