What happens in Haarlem, never stays in Haarlem.

We hebben onze zinnen gezet op een geweldige lokatie in Haarlem, waar ons vaste custom content team alles uit de kast kan halen om het nieuwe seizoen kleur te geven. Met de aanwezige verschillende disciplines hebben we meer dan voldoende power om het beste resultaat mogelijk eruit te halen. Ook dit jaar heeft DutchGiraffe het concept en de organisatie voor de photoshoot van de nieuwe schoenencollectie van Piedi Nudi verzorgd en staat het in het teken van zomer, creativiteit, vintage en thuiskomen. Top dus!

Oké. Het is 6 december 2016. Winter. We staan op het punt te starten met het vastleggen van de lente- en zomercollectie van Piedi Nudi. Zomer dus. Dat betekent een uitdaging. Want hoe leg je de warmte van de zomer vast terwijl de Goedheiligman het land nog maar net heeft verlaten? Veel ruimte, veel ramen en veel licht muren, opgepoetst door een lampje of twee. En het is net echt. En natuurlijk het team. Dat heeft zichzelf weer eens overtroffen!

Custom Content voor Piedi Nudi
Custom Content voor Piedi Nudi

Het model is nog in de UK als we starten…

Bij aankomst in Haarlem is het helder en stralend weer. Het natuurlijk licht vult het interieur waardoor het aanvoelt als een warme zomerdag. Tof. Hebben we die alvast in onze zak. Klein beetje kunstlicht erop en voila! Niets meer aan doen. Ter plekke wordt de planning aangepast om zoveel mogelijk gebruik te kunnen maken van deze onverwachte omstandigheden. Iedereen in de startblokken om te knallen.

Als een ge-oliede machine. Zo flexibel is het custom content team van DutchGiraffe. Ons model zit ’s ochtends vroeg nog in de UK. En terwijl ze op een van de eerste vluchten naar Amsterdam stapt, is de shoot al in voorbereiding. En het komt prachtig samen. Een paar uur nadat ze vertrekt, staat ze bij ons voor de camera. Dat is wat je noemt professioneel.

Het klikt!

Er is een klik. En niet alleen van de camera :-). Het klikt tussen fotograaf en model. En dat is fijn. Dat scheelt namelijk tijd. Als die twee elkaar begrijpen, dan ontstaat er chemie. En dat is wat je wil. Chemie. Het zorgt voor spanning. Op de goede manier. En terwijl klant, art-director en fotograaf overleggen, wordt het model in nieuwe kleding gehesen. Klaar voor een nieuwe set. Lunch laten we even achterwegen. Het gaat te goed.

Het resultaat mag er zijn. Een sterke serie foto’s geeft de zomercollectie van Piedi Nudi weer. Het is een serie die inspireert. Eentje waarvan je zin krijgt in de zomer en die vraagt om je outfit compleet te maken met een paar prachtige Piedi Nudi schoenen.
Fijne zomer alvast :).

Het Custom Content team van DutchGiraffe in actie

Ben je benieuwd of DutchGiraffe ook voor jou iets kan betekenen? Kom een keer langs, dan vertellen we je ons verhaal. Oh... en we luisteren natuurlijk ook als de beste!
Neem contact met ons op.