Het digitale GGG magazine van ZonMW vertelt de verhalen over wat er komt kijken bij onderzoek dat het gebruik van geneesmiddelen verder kan verbeteren. En over de bijdrage van wetenschappelijk onderzoek aan de dagelijkse praktijk in de Nederlandse gezondheidszorg. Aan de hand van mooie voorbeelden komen projectleiders en stakeholders zelf aan het woord.

visual_01-ZonMw-GGG-DutchGiraffe

De vele verhalen over GGG verdienen een heldere indeling

Het GGG magazine is ontwikkeld naar aanleiding van de evaluatie die eerder aan minister Bruins voor Medische Zorg (VWS) is aangeboden door ZonMw. De hoeveelheid verhalen die daarop gebaseerd zijn vragen om structuur en overzicht, waarbij duidelijk onderscheidt wordt gemaakt tussen hoofd en subartikelen.

visual02-ZonMw-GGG-DutchGiraffe

Het magazine telt maar liefst 76 pagina’s!

De grote hoeveelheid aan verhalen en projecten in dit GGG magazine heeft geleid tot een verzameling van 76 pagina’s. Om de lezer niet te ‘vermoeien’ met deze grote hoeveelheid aan content, is het noodzakelijk dat deze pagina’s op een heldere manier worden weergegeven. Er wordt dan ook onderscheidt gemaakt tussen zichtbare hoofdpagina’s en ‘onzichtbare’ subpagina’s.

visual_illustration-ZonMw-GGG-DutchGiraffe

Het GGG magazine is aangevuld met relevante illustraties

Beeld verzorgen voor 76 pagina’s is best ingewikkeld. Vooral wanneer de onderwerpen zich minder makkelijk laten verbeelden door fotografie. Om deze reden is het online magazine aangevuld met relevante illustraties die op hun beurt het beschreven verhaal verduidelijken en opfleuren; de leesbaarheid gaat tegelijkertijd omhoog en de leeservaring verbeterd.