Brabant Magazine is het interactieve, digitale magazine van de provincie Noord-Brabant. Veel beeld, veel beleving, veel Brabant. Het Brabant magazine behandelt onderwerpen uit de agenda van Brabant en is oorspronkelijk bedoeld voor de stakeholders van de provincie, maar wordt tegenwoordig ook ingezet om het merk Provincie Noord-Brabant positief te laden. Met Brabant Magazine wil de provincie informeren en inspireren. Winnaar Grand Prix Customer Media Award 2013 in de categorie Business to Business Digitaal.

brabantmagazine_06

Krachtig & duidelijk

Brabant Magazine is dynamisch, interactief en geschikt voor desktop én tablet. Het Brabant magazine behandelt onderwerpen uit de agenda van Brabant en is bedoeld voor de stakeholders van de provincie.

Vrije Opmaak

Het Brabant Magazine kent zowel pagina’s in een stramien, als zogenaamde ‘vrije opmaak’ pagina’s. Het zorgt voor een prettig bladritme en een goede balans tussen herkenbaarheid en verrassende designs.

brabantmagazine_01
brabantmagazine_02
brabantmagazine_03

Brabant Games

Het Brabant Magazine onderscheidt zich door de hoge mate aan interactiviteit. DutchGiraffe brengt dit tot stand door bijvoorbeeld het toevoegen van allerlei games. Binding, beleving en fun zijn sleutelwoorden tijdens het bedenken en uitwerken van deze producties.

games

Navigatie

Navigeren door online magazines. Het lijkt allemaal zo vanzelf sprekend, maar dat is het zeker niet! Voor Brabant Magazine is een unieke wijze van navigeren bedacht, waarbij de lezer snel en makkelijk door de hoofdstukken kan ‘bladeren’. Spreekt een onderwerp aan, dan kun je er voor kiezen dieper het magazine in te duiken voor meer achtergrondinformatie, artikelen en overige multimedia.

brabantmagazine_09

“DutchGiraffe is voor de provincie Brabant een bedrijf met positieve, creatieve en inspirerende geesten. Professioneel, goedgemutst, soms ook een beetje chaotisch. Het skateboard tegen de muur van de werkruimte in de prachtige CabFab in Den Haag spreekt boekdelen. Brabant Magazine is wat het is door de kracht uit Brabant en de samenwerking met DutchGiraffe.”

Benno Roozen