House of Red and White richt zich voornamelijk op de import en marketing van Turkse wijnen in de Verenigde Staten. De bijzondere doelgroep van Amerikaanse en Turkse wijnkenners heeft geresulteerd in een heldere identiteit die naadloos aansluit bij de verwachtingen van de doelgroep wat duidelijk zichtbaar is in al haar uitingen, zowel online als offline.

Responsive Website Development DutchGiraffe | Digital Creatives website_houseofredandwhite

Website

Een belangrijk onderdeel van de corporate identity van House of Red and White komt naar voren via de online portal van deze nieuwe Amerikaanse Wine Marketing Agency.

De kracht van de frisse opmaak, stijlvolle fotografie en op de juiste manier ingerichte onderwerpen, dragen bij aan de succesvolle start van het unieke marketing bureau voor Turkse wijnen in de Verenigde Staten.

De kern is WordPress, met een op maat gemaakte schil die voor House of Red and White zelf snel en eenvoudig aan te passen is.

Beeldmerk

logo_houseofredandwhite

Het beeldmerk is eenvoudig doch krachtig en omhelst de identiteit van oprichter van het bureau. Bedoeld voor de Amerikaanse markt is het gericht op vooral het ‘perfecte’ plaatje. Tegelijkertijd voorspelbaar doch verrassend en sterk in zijn vorm.

logo_houseofredandwhite2

Hoewel het beeldmerk zonder omgeving prachtig tot zijn recht komt, geeft het in combinatie met fotografie de juiste mix van beeld en merk en draagt het bij aan een optimale Business-to-Business communicatie.