Hoe bied je je klanten een compleet nieuwe online ervaring? Hoe bereik je een optimale conversie vanuit je magazine? Het Belgische Debic zet met een responsive online magazine een belangrijke stap naar maximaal bereik van haar doelgroep.

Online magazine DEBIC Foodmagazine DEBIC DutchGiraffe

Strategische keuze

Door de strategische keuze om gebruik te maken van een responsive online magazine platform als WP-Magazines, is Debic in staat om zichzelf nog sterker als innovator binnen haar segment te verankeren.

De doelgroep van Debic wordt voorzien van een digitaal Brand Magazine. Debic kan hiermee op grote schaal gebruik maken van alle mogelijkheden binnen het online landschap; distributie, content beleving en bezoekersanalyse.

Online magazine DEBIC Foodmagazine DEBIC DutchGiraffe

Mobile first

De cijfers zeggen alles: Smartphones worden de primaire ingang naar online, terwijl tablets de leesmarkt van desktops rigoureus overnemen. Ben jij er al klaar voor?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van responsive digital publishing?
Vraag een gratis demo-account aan

Pakkende Co-creatie

Samen met de bureau’s Keytoe uit Maassluis en Dallas uit Antwerpen komen de online magazines in 5 talen voor het Horeca- én het Bakkerijsegment tot stand.

De magazines worden aangejaagd via een door Debic gefaciliteerde kiosk, waarin registratie bepalend is voor de toegankelijkheid van de magazines.