Drones, ze zijn populairder dan ooit. Iedere liefhebben kan er eentje aanschaffen. Groot of klein. Ze zijn er in alle maten en prijsklassen. Maar deze VTOL (Vertical Take-off and Landing) drone van High Eye is niet bedoelt voor de hobbyist. Dit is het professionele werk. Vliegt in extreme omgevingen zoals arctische gebieden, woestijn of jungle voor onderzoek naar dieren in het wild.

DutchGiraffe_DigitalCreatives_Higheye_10

High Eye brengt de wereld binnen handbereik

De HEF 32 Unmanned Aviation System van High Eye is perfect voor missies die nu worden uitgevoerd door bemande helikopters en dure UAS-systemen. Samen met High Eye bekeken wij hoe we de (veelal) buitenlandse doelroep kunnen bereiken. We ontwikkelde samen persona’s en doelstellingen. Welke gegevens vinden de klanten van High Eye belangrijk? Kwaliteit, de mogelijkheden van deze VTOL UAS, prijs en veiligheid. Met de nieuwe website komen deze punten direct naar voren. We spreken de defensie afdelingen van (inter)nationale overheden direct aan en vertalen gelijktijdig de wensen van international commercieel bedrijven.

DutchGiraffe_DigitalCreatives_Higheye_04

De kracht van beeld

Deze website mocht een stoer en krachtig design krijgen. Het product maar ook de missies waar het product voor ingezet wordt vragen hierom. De website heeft daarom veel beeld om de beleving van het product over te brengen maar speelt ook direct in op scenario’s als Maritime, Research en Inspection waar de doelgroep zich mee identificeert. De prijs/kwaliteit verhouding maakt deze drone zo uniek. Waardoor ook de specificaties direct getoond naar voren komen. Het onderscheidend vermogen.

DutchGiraffe_DigitalCreatives_Higheye_05
DutchGiraffe_DigitalCreatives_Higheye_06

Het gezicht achter het product

Uiteindelijk overtuig je een doelroep niet enkel met beeld of specs maar is ook het bedrijf achter het product belangrijk. Met wie heb je te maken? Heb je vertrouwen in de mensen en vertrouwen in de kwaliteit van de engineers. En binnen hoeveel klikken heb je de gewenste informatie? Via de site kun je direct contact opnemen met de CEO van High Eye en worden de engineers aan je voorgesteld. Alle specificaties kun je via de brochure binnen 1 klik downloaden.

DutchGiraffe_DigitalCreatives_Higheye_09
DutchGiraffe_DigitalCreatives_Higheye_07