Zoals het bij organisaties vaker voorkomt, slaat ook SIOO een versnelde weg in van print naar digitaal. De keuze is eenvoudig. De gedrukte opleidingsbrochures worden nu opgemaakt, gedrukt en op aanvraag per post verspreid. De kosten per exemplaar zijn hierdoor relatief hoog. De meetbaarheid, ofwel hoeveel leerlingen nemen een beslissing op basis van het lezen van de brochure, is verre van duidelijk. Voldoende reden om over te stappen naar een nieuwe en flexibelere vorm van informatie overdracht: digitale brochures.

onlinemagazine_dutchgiraffe_sioo_device

De digitale brochures zijn nu flexibel en meetbaar

Door de digitalisering van de opleidingsbrochures van SIOO, wordt volledig inzichtelijk hoe vaak, hoe lang, en wanneer de content wordt gelezen. Daarnaast kunnen wijzigingen binnen de opleidingen snel en eenvoudig worden aangepast indien nodig.

Door het responsieve karakter van de digitale brochures kan iedereen, overal en altijd inzicht krijgen in de opleidingsinformatie van SIOO. Op smartphone, tablet en desktop. Alles past zich automatisch aan de schermgrootte aan.

Offline marketing ter ondersteuning

Om op locatie, de analoge kant van de marketing niet helemaal verloren te laten gaan, ontwikkelde DutchGiraffe een set flyers en post cards corresponderend met de vormtaal van de digitale brochures. Deze kaarten bieden een minimale samenvatting van de opleiding en de url naar de betreffende opleidingsbrochure.

onlinemagazine_dutchgiraffe_sioo_cards

Ben je benieuwd naar wat DutchGiraffe voor jou kan betekenen?
Neem contact op

onlinemagazine_dutchgiraffe_sioo_screen