Met het EO Magazine wordt het innovatieve karakter van de Evangelische Omroep duidelijk geportretteerd. De keuze om een online magazine als drager voor de boodschap van de omroep te gebruiken is een vooruitstrevende. Dat blijkt niet alleen door het gebruik zelf, maar ook door de vele aanvullende interactieve en dynamische elementen in het magazine.

Online magazine EO Online Magazine Evangelische Omroep DutchGiraffe

Wil jij ook weten hoe je ervoor zorgt dat mensen vaker terugkomen in je magazine?
Laat Martijn het je vertellen.

Leef je geloof

Met de Leef je Geloof applicatie laat de EO haar lezers hun manier van geloof leven en beleven in beeld brengen en delen met andere gelovigen. Niet alleen is het verhaal belangrijk, ook de ‘vorm’ kan worden gepersonaliseerd.

In Memoriam

De dood is een vreemd gespreksonderwerp waar niemand graag over praat. Door de leden van de EO de kans te geven na te denken over de dood en dit een beeld te geven, wordt het allemaal wat luchtiger. Zo eng is het eigenlijk niet!

Filternet Spel

Voor het 10-jarige jubileum van Filternet ontwikkelde DutchGiraffe het Filternet Spel voor in het EO Magazine. Een online shooter waar jong & oud hun schietkunsten zoals op de kermis kunnen uitproberen en bijslijpen. Maar schiet niet mis!