De wintercollectie van de FEBO is een feit. Met een compleet vernieuwde merchandise kledinglijn weet FEBO wederom zijn fans van unieke FEBO wannahaves te voorzien; ze vinden hun weg door heel Nederland. Met in het achterhoofd Sinterklaas en kerst, is de Haute Friture collectie van deze winter er weer eentje om je vingers bij af te likken! Samen met bureau Natwerk ontwikkelde DutchGiraffe de FEBO webshop, waar de limited collectie van FEBO besteld kan worden. Natwerk is verantwoordelijk voor concept en content. DutchGiraffe voor design en de technische realisatie.

Case-febo-merchandise-webshop-dutchgiraffe-producten01

E-Commerce van de FEBO

Wanneer je er even bij stil staat kom je al snel tot de conclusie dat het vrij uniek is wat FEBO hier presteert. Het bekendste Amsterdamse krokettenmerk met een eigen kledinglijn. De fans van FEBO zijn er altijd snel bij, wat zorgt voor grote online drukte op de webshop. Door gebruik te maken van Woocommerce in combinatie met relevante plugins en speciale serverconfiguraties zijn we in staat probleemloos grote bezoekersaantallen af te handelen.

Case-febo-merchandise-webshop-dutchgiraffe-producten03

Uitgekiend UX-Design helpt bij de customer Journey

Na twee eerdere lanceringen van deze webshop is het uiterlijk drastisch veranderd. Er is meer beeld (en video) toegepast en is de productfotografie van Natwerk weer bijzonder uniek. Op basis van een onderzoek van een neuro marketeer is een nieuwUX design opgezet en zijn allerlei details aangepast om de customer journey te optimaliseren en verkoop te stimuleren.

Case-febo-merchandise-webshop-dutchgiraffe-producten02

Haute Friture een succes!

Als digitaal bureau zijn we trots op de brede samenwerking tussen alle partijen en het uiteindelijke resultaat. Dankzij de campagne van Natwerk ontstaat er veel aandacht bij de grote landelijke media. Haute Friture wordt vervolgt!