Haute Friture Webshop – DutchGiraffe | Digital Creatives

De FEBO Haute Friture collectie is er! Met onder andere het legendarische FEBO Gripshirt (voorzien van een speciaal warmhoud compartiment om je snack warm te houden) en de nu al befaamde FEBO slippers. Samen met bureau Natwerk ontwikkelde DutchGiraffe de FEBO webshop, waar de verschillende artikelen uit de limited collectie van FEBO besteld kunnen worden. Bureau Natwerk is verantwoordelijk voor concept, design en content. DutchGiraffe voor de technische realisatie.

01

Supersnel van idee naar shop

De producten in de webshop hebben een ’s zomers tintje. De badslipper met witte sok is bijvoorbeeld echt de ‘trend’ van de zomer. Voor FEBO dus belangrijk de kledinglijn nog in de zomer te lanceren. Enige vorm van spoed dus. Door gebruik te maken van Woocommerce zijn we in staat geweest relatief eenvoudig een betrouwbaar e-commcerce systeem op te zetten. 

02

Binnen een week uitverkocht

De deadline was superscherp.  En die tijd is effectief gebruikt; zelfs de allerlaatste minuut is nodig geweest voor de lancering. Eenmaal live vlogen de bestellingen als warme kroketten over de toonbank. Binnen een paar uur zijn de eerste 100K bezoekers een feit.

04

Haute Friture een succes!

De FEBO Kleding lijn is een doorslaand succes! Binnen een week zijn de artikelen op de webshop zo goed als uitverkocht en dankzij de campagne van Natwerk krijgt de kledinglijn veel aandacht bij de grote media. Haute Friture wordt vervolgt!