Ga je studeren en overweeg je een studie aan Fontys Sporthogeschool? Fontys wil je graag begeleiden in je studiekeuze. Dat doen ze onder meer door deze uitgave van het Fontys Sporthogeschool Magazine. Dit interactieve medium laat studenten en afgestudeerden aan het woord. Want wie kunnen tenslotte beter ‘het gevoel van Sporthogeschool’ beschrijven?

Omscholen en gymleraar worden?
Bij de Sporthogeschool kan het!

Heldere navigatie

Door een heldere navigatie en een intuïtieve vlakverdeling komen de verschillende (sub-)onderwerpen in het Fontys Sporthogeschool Magazine op iedere pagina uitstekend tot hun recht. Het Fontys Sporthogeschool Magazine is geoptimaliseerd voor desktop en tablet, dus altijd bereikbaar, met elk device en op ieder moment. Met het Fontys Sporthogeschool Magazine zet Fontys een belangrijke en innovatieve stap voorwaarts.

fontys-online-magazine-04b

Krachtige Visuals

De krachtige afbeeldingen en pakkend gebruik van iconen in het Fontys Sporthogeschool Magazine, verleiden de lezers maximaal om door te klikken naar een onderwerp naar keuze. Op de achterliggende pagina’s vertellen student hun verhaal, ondersteund door dynamische content en gerichte call-to-actions. Dit alles met als doel conversie en doorklikken naar de website van Fontys Sporthogeschool.