De website van GoPure had een slag te slaan. Verouderd, niet responsive en slecht vindbaar. En dat terwijl de positionering van GoPure helder en uniek is. DutchGiraffe nam de taak op zich om een inspirerende website te ontwikkelen waarbij het ontwerp en de functionaliteiten maximaal aansluiten bij niet alleen de doelgroep, maar ook het merk zelf.

GoPure website mobiel – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Effectieve content creatie voor GoPure

De propositie van GoPure vindt zijn oorsprong in de natuur. Puur natuur. Het gaat over eerlijke smaken, rijke texturen en unieke combinaties. Van de fijnste aardappelrassen tot ‘vergeten’ groenten. Dit uitgangspunt hebben in met custom content creatie in beeld vastgelegd. De unieke combinatie tussen het merk GoPure en de gebruikte ingrediënten is in beeld vertaald door het gebruik van natuurlijke ondergronden, ingrediënten die ‘net uit de grond zijn gehaald’ en de producten van GoPure, waardoor de verbinding tussen belofte en merk wordt gemaakt.

GoPure fruit & veggies chips verpakking – Dutchgiraffe | Digital Creatives
GoPure groente – Dutchgiraffe | Digital Creatives
GoPure logo verpakking – Dutchgiraffe | Digital Creatives
GoPure natural crunch potato chips verpakking – Dutchgiraffe | Digital Creatives

WordPress als basis

WordPress is als basis genomen. We vinden dat een ander CMS niet meer van deze tijd is. Het biedt de beheerders van GoPure alle ruimte om de website zelf te aan te passen of aan te vullen. We maken daarnaast effectief gebruik van krachtige plugins. Bouwblokken die uitzonderlijk goed presteren binnen hun eigen vakgebied. Daar ligt een deel van de kracht van WordPress en de omliggende techniek. En daar maken we graag gebruik van. Want door slim gebruik te maken van de juiste techniek van anderen kunnen we makkelijker ontwikkelen, eenvoudiger onderhouden en sneller innoveren.

GoPure & Yellow Chips website op laptop – Dutchgiraffe | Digital Creatives

De basis voor een online marketing strategie

De website is de basis van een overkoepelde online marketing strategie. In combinatie met verschillende sociale kanalen zal in 2018 een op doelgroepen en persona’s gebaseerde marketingplan van start gaan. Hierop zijn de user experience, de customer journey en toegepaste call-to-actions voorbereid.

GoPure fruits & veggies chips banner – Dutchgiraffe | Digital Creatives