Medewerkersgeluk, vitaliteit en gezondheid zijn thema's die steeds belangrijker worden op de werkvloer. Zo ook bij Cateraar Hutten. Want om goed te kunnen functioneren op je werk, moet je lekker in je vel zitten. Binnen het PUUR magazine wordt aandacht gegeven aan gezondheid en inspiratie via video’s, tips en columns over vitaliteit.

Case-hutten-img01_n

Inspelen op actuele thema’s

Via maatwerk pagina’s zorgen we ervoor dat we iedere editie in een korte periode kunnen creëren, zonder in te leveren op design. Zo kunnen we snel inspelen op actuele thema’s als “de internationale Dag van Geluk” of “De maand van de verspilling”. Met het gebruik van een vast bladritme houden we consistentie in de magazines, dat werkt op alle devices. Dit geeft direct een vertrouwd gevoel voor de lezer.

Case-hutten-img03

Fris en speels

Door het werken met een combinatie van beeld, illustraties, video en tekst in het inspiratie magazine zorgen we voor een aansprekend, speels en blij geheel. Een sfeer dat past bij vitaliteit. De food-tips en leuke feitjes worden op een laagdrempelige manier gepresenteerd, waardoor je direct wordt uitgenodigd op te lezen.

Case-hutten-block-img01alt
Case-hutten-block-img02
Case-hutten-block-img03
Case-hutten-block-img04

Custom design

Onze designers hebben custom code toegevoegd aan het magazine. Daardoor kunnen we interessante effecten creëren waardoor het magazine er niet alleen chique en modern uitziet. Maar waardoor we ook een persoonlijke beleving met de lezer creëren.

Case-hutten-img04