Gpi is één van de grootste producenten in Nederland van rvs tanks en proces equipment. Met +100 mensen werken zij continu om zich te onderscheiden op basis van techniek, proces en samenwerking. Samen met Gpi ontwikkelde DutchGiraffe een nieuwe visuele identiteit en vertaalde deze naar stationary, een website, auto belettering en een brandguide.

visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-4

Dynamisch & toegankelijk

De vloeiende lijn in het logo is een onderdeel van een cirkel. De cirkel is het uitgangspunt van de nieuwe identiteit en wordt verder doorgevoerd in de visuele stijl. De cirkel is een dynamisch element en een vorm van beweging en evenwicht. Het visualiseert focus en flexibiliteit. De cirkel of een gedeelte ervan kan gebruikt worden in combinatie met tekst.

visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-5
visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-6
visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-7
visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-9
visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-12

één plek voor verschillende industrieen

Gpi opereert in de verschillende niche markten in de voedingsmiddelen, chemische, farmaceutische en cosmetische industrieën. Elk met zijn eigen behoeften en kenmerken van producten en processen. Gpi erkent dat de ene sector de andere niet is. Daarom is er een website ontwikkeld waarin elke sector zijn eigen ladingspagina heeft, met de daarbij horende unieke producten.

visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-19

Aandacht voor Mobiel

De gedachte achter het mobile design is dat je snel naar de juiste content kunt navigeren zonder al te veel in te leveren op de gehele beleving van de website. Met svg-animaties van de cirkels zijn we in staat geweest om veel van de beleving overeind te houden. Het resultaat is een heldere mobiele variant waarbij de content ervaring hetzelfde is gebleven.

visual-banner-gpi-procestanks-dutchgiraffe-18