Den Haag is dé plek voor startups en bedrijven die willen innoveren. ImpactCity is een initiatief van de gemeente Den Haag. Het helpt ondernemers om succesvol te starten en door te groeien. Door deuren te openen naar investeerders en toegang te geven tot een breed internationaal netwerk. Tot inspirerende bedrijfslocaties, internationale handelsmissies en wedstrijden. DutchGiraffe is gevraagd de doorontwikkeling voor haar rekening te nemen en zo ImpactCity.nl naar een hoger niveau te tillen.

ImpactCity blog iPad – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Hoe kan ImpactCity jou helpen? Een startpunt voor startups en scale-ups!

Samen met ImpactCity zijn we op onderzoek gegaan. Naar de doelgroep, hun wensen en hun behoeften. Daaruit zijn twee persona’s ontwikkeld en zijn alle behoeften en wensen in kaart gebracht. Samen met tips & tricks en alle informatie die de doelgroep nodig heeft om een bedrijf te starten of te laten groeien. Wat blijkt? Veel informatie, dus veel te vertellen. De uitdaging is dus de informatie te bundelen in een overzichtelijk website met heldere customer journeys. Alles bereikbaar binnen 3x klikken.

ImpactCity website illustraties – Dutchgiraffe | Digital Creatives impactcity-website-dutchgiraffe-04

Opvallend met een rauw randje

In lijn met de doelgroep ontwikkelden we een website met lef. Gericht op verbinding en de toekomst. Door gebruik van veel kleuren en patronen. Uiteraard is alles volgens de laatste design trends opgezet en hebben we de grote hoeveelheid aan informatie overzichtelijk weergegeven. Het verbindende karakter komt terug in features als parallaxen en gebruik van illustraties. Het resultaat? Een website die past bij de doelgroep en bijDen Haag; opvallend, speels en met een rauw randje.

ImpactCity mensen – Dutchgiraffe | Digital Creatives
ImpactCity muis banner – Dutchgiraffe | Digital Creatives
ImpactCity website achtergrond – Dutchgiraffe | Digital Creatives

Een netwerk van ondernemers

Met de nieuwe website heeft ImpactCity de perfecte basis. Een basis om haar merk krachtig uit te dragen. Voor haar doelgroep en op al haar communicatie kanalen. De ondernemers vinden handige informatie en tips om een bedrijf te starten en te laten groeien. Als onderdeel van de ImpactCity community krijgen zij toegang tot een groot internationaal netwerk. Dat maakt ImpactCity een helder en fijn startpunt. Je wordt geholpen bij het opzetten van jouw bedrijf in de mooie stad Den Haag.

ImpactCity upcoming events – Dutchgiraffe | Digital Creatives