Landal Magazine is vernieuwd. Helemaal nieuw. In samenwerking met Landal Greenparks hebben we het 'oude' op flash gebaseerde online magazine volledig gerestyled en geschikt gemaakt voor alle devices en ieder schermformaat. Boordevol video's, slideshows, fotografie en pakkende teksten.

landal-online-magazine-01B-min

Landal Magazine verbindt effectief
doelgroep met content

In het Landal Magazine wordt door diverse content te tonen, verschillende doelgroepen effectief aangesproken en ‘verleidt’ tot het doorklikken naar een specifieke pagina op landal.nl. Ieder segment komt aan bod en wordt in beeld gebracht door prachtige fotografie, sfeervolle achtergrondvideo’s en makkelijk leesbare teksten. Er is echt voor ieder wat wils.

landal-online-magazine-04B
landal-online-magazine-04

Speel de Landal Magazine zomerquiz

Een online magazine is bij uitstek een manier om de interactie met een doelgroep aan te gaan. In het Landal Magazine spelen bezoekers dan ook een zomerquiz en maken kans op een gratis verblijf in één van de Landal Greenparks parken.

landal-online-magazine-02B-min

De verschillende bestemmingen in Landal Magazine

In Landal Magazine worden allerlei verschillende bestemmingen getoond. Zo vind je informatie over bijvoorbeeld Denemarken, Tjechië, maar ook Engeland en Zwitserland passeren de revue. Ieder bestemming wordt in hapklare brokken voor de lezer uitgelicht en voorzien van doorkliks naar gerelateerde bestemmingen zodat een bezoeker nooit op een dood spoor eindigt.

En verder…

Landal Magazine is een inspirationeel online magazine waar het inspireren van de doelgroep als primair doel wordt aangehouden. Secundair is het doorklikken naar de website van Landal Greenparks.

landal-online-magazine-05-footer