Middin maakt voor haar personeelsleden en vrijwilligers ieder kwartaal het interne magazine ‘De Aangenaam’. Veel artikelen die daarin verschijnen, de verhalen die in de organisatie opgehaald worden, zijn ook erg geschikt om te delen met externe stakeholders. Deze constatering heeft gezorgd voor de vraag aan DutchGiraffe naar een centraal platform waar deze verhalen gedeeld kunnen worden. Het resultaat is een blog, ondersteund met een periodieke nieuwsbrief om in te kunnen spelen op de actualiteit en zichtbaarheid van de organisatie.

middin_case_02

Doelgroep

Elk verhaal staat op zichzelf. Het intensieve contact tussen die ene medewerker en zijn of haar cliënt zorgt steeds weer voor een heel andere kijk op diverse thema’s binnen de steeds veranderende zorgwetgeving.

middin_case_03

Strategie

Omdat het platform breed inzetbaar moet zijn voor de verschillende doelgroepen, is een herkenbare responsive webomgeving ontwikkeld. Vaste computers en tablets zijn belangrijk, maar ook smartphones vervullen een cruciale rol.

middin_case_04

Met dit platform onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Zij bieden momenteel nog geen vergelijkbare webcontent aan.

Meer communicatiemiddelen

Een digitale nieuwsbrief die de geabonneerde lezer regelmatig voorziet van updates over nieuwe verhalen en actualiteiten, zorgt voor een actief en ‘levend’ platform en trekt op terugkerende manier lezers naar de website.

middin_case_06-3