NCRV Paperclip Magazine is een bonte verzameling aan informatie en inspiratie. Van Man bijt hond tot de Rijdende Rechter. Alles komt aan bod en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor de leden van de NCRV.

onlinemagazine_ncrv_paperclip_opening

NCRV & DutchGiraffe: een effectieve samenwerking

Al weer een behoorlijke tijd werken de NCRV en DutchGiraffe met elkaar samen. En hoewel wij de online magazines voor onze opdrachtgevers met veel plezier vormgeven en ontwikkelen, zien we ook de waarde van een effectieve samenwerking zoals die met de NCRV. Artwork wordt aangeleverd en DutchGiraffe adviseert en ontwikkelt het NCRV Paperclip Magazine binnen de gestelde tijd.

De verschillende disciplines van de NCRV en DutchGiraffe versterken elkaar daar waar nodig en leveren binnen de gestelde kaders een effectieve oplossing voor zowel desktop als tablet.

online-game-man-bij-hond-01

Man bijt hond!

Verhoogde conversie en een verhoogd herhaalbezoek. Dat is waar het om draait bij het unieke Man Bijt Hond spel in het NCRV Paperclip online magazine. Niet is het een aanwinst voor alle Man Bijt Hond fans, maar het is een waardevolle toevoeging op het NCRV Paperclip magazine met goede resultaten.

Door de score sociaal deelbaar te maken, staat de speler niets meer in de weg om zijn vrienden en vriendinnen uit te dagen een hogere score te halen.

Afwisselende items versterken elkaar.

Het NCRV Paperclip Magazine ondersteunt op krachtige manier de programmering van de omroep. Actiematige elementen worden afgewisseld met dynamische content, waarbij lezers wordt gevraagd actief deel te nemen, of juist achterover te leunen en de content te ervaren.

De verschillende call-2-actions in het magazine verleiden de lezer om door te klikken naar de inhoud en deel te nemen aan de verschillende win-acties die door het magazine verspreid zijn.

Met het gebruik van video’s biedt het NCRV Paperclip Magazine de lezer afwisselend bewegend beeld en rustmomenten om te ervaren.

Lees het magazine.