Bindinc. bereikt, boeit en bindt. Met uitgeefconcepten van hoge kwaliteit en programma-informatie op maat. Voor de merken NCRV, KRO, AVRO, Mikrogids en TVFilm heeft DutchGiraffe samen met Bindinc. vijf hoogwaardige online programmagidsen gerealiseerd: avrobode.nl, mikrogids.nl, ncrvgids.nl, kromagazine.nl en tvfilm.nl. Een vijftal responsive websites met het laatste nieuws uit medialand, kijktips, interessante rubrieken, volledige televisie programmadata en een uitgebreide mijn-omgeving voor abonnees.

programmagidsen_bindinc_dutchgiraffe_02

Webstandaarden

Alle programmagidsen zijn ontwikkeld op basis van het Bootstrap Framework. Hiermee wordt het ontwikkeltraject vereenvoudigd en voldoet iedere site aan dezelfde specificaties, aan het mobile first principe en maken we gebruik van de meest betrouwbare webstandaarden.

programmagidsen_bindinc_dutchgiraffe_03

5 Unieke designs

Ieder merk bevat eigen kernwaarden. Zo geldt dat natuurlijk ook voor de vijf programmagidsen van NPO. Echter betekent uniciteit vaak veel aangepaste designs en uitzonderingen. Om binnen de kaders van het project te blijven zijn alle wensen van ieder merk verzameld, met elkaar vergeleken en op gelijkwaardige manier tot uiting gekomen.

programmagidsen_bindinc_dutchgiraffe_04

Kijkplan

Iedere abonnee heeft de mogelijkheid voor ieder gezinslid een eigen kijkplan aan te maken. Dit kijkplan kan worden gevuld aan de hand van de TV-gids.

bindinc-case_screen

Agile & Scrum

Volledig volgens de ‘scrum way’ zijn de vijf programmagidsen (avrobode.nl, mikrogids.nl, ncrvgids.nlkromagazine.nl en tvfilm.nl) tot stand gekomen. Onze scrum master Martijn van Beelen, heeft 8 sprints lang succesvol aan het roer gestaan en gezorgd voor een strak, maar wendbaar proces.

programmagidsen_bindinc_dutchgiraffe_06