Cornelis is het online magazine voor Van Lanschot. De naam is afgeleid van Cornelis van Lanschot de oprichter van de bank. Op 22 juli 1737 boekte hij de eerste inkopen voor zijn groothandel in koloniale waren in ’s-Hertogenbosch. De doelgroep bestaat uit klanten, prospects & overige geïnteresseerden.

case-van-lanschot-cornelis-cover-dutchgiraffe

Cornelis is het online magazine voor de Van Lanschot bank. De naam is afgeleid van Cornelis van Lanschot de oprichter van de bank. Op 22 juli 1737 boekte hij de eerste inkopen voor zijn groothandel in koloniale waren in ’s-Hertogenbosch. De doelgroep bestaat uit klanten, prospects & overige geïnteresseerden.

case-van-lanschot-sfeerbeeld-dutchgiraffe

Edities & verspreiding

Cornelis wordt 5 x per jaar uitgegeven & verspreid via email & apps.

case-van-lanschot-iphones-dutchgiraffe

Vermogensvraagstukken

In het online magazine Cornelis lees je over begeleiding bij vermogensvraagstukken en kun je kijken naar video’s over de huidige economische tijd en kunstprijs. Ook laten ze je plekken zien waar je rustig kunt nadenken – deze keer op de mooiste terrassen aan het water van Nederland. Want alleen met aandacht en zorg groeit uw vermogen verder.

Cornelis van Lanschot

Cornelis was een ondernemer pur sang. Dat ondernemende karakter drijft de bank vandaag de dag nog steeds, zeker in onze dienstverlening aan ondernemende klanten. Daarom werd het tijd voor een nieuw magazine, of beter gezegd: een e-zine. Nog steeds de vertrouwde expertise en aandacht die u gewend bent, maar dan in een nieuw, online jasje dat echt bij de huidige tijdgeest past.