Een online magazine over duurzaamheid. Dat is wat MT Media Groep samen met DutchGiraffe voor Eneco ontwikkeld heeft. Een interactieve digitale uitgave, afgeleid van het print blad 'Groen Succes', met als doel het genereren van leads voor Eneco.

Duurzaam ondernemen loont

Waarom duurzaamondernemen loont. Dat is waar het om gaat. MT Media Groep licht 5 cases uit en geeft je zes redenen waarom iedereen duurzaam zou moeten ondernemen.

Gebruikmakend van de mogelijkheden van een online magazine, weet MT Media Groep de content pasklaar te maken en wordt met een beetje bijsturen een helder en krachtig online magazine gepubliceerd. Uiteraard geschikt voor desktop én tablet!

Om het magazine te kunnen lezen laat je eerst je emailadres achter, waarna je automatisch wordt doorgestuurd naar het magazine. Voor wat hoort wat!

4-fotoconcept-1

Fotografieconcept voor Groen Succes

Naast de digitale ontwikkeling van Groen Succes en de adviserende rol op interactief vlak, biedt DutchGiraffe ook ondersteuning bij het fotografieconcept.

Op basis van eenvoudig uitgewerkte schetsen zijn de duurzame ondernemers op de foto gezet, waardoor door het hele magazine dezelfde beeldtaal wordt gesproken. Dit maakt het niet alleen herkenbaar en sterk voor de lezer, maar ook goed uitvoerbaar voor de fotograaf.

Het inspireren van je doelgroep is belangrijk. Dat doen we al voor veel opdrachtgevers!
Laat Vincent het verhaal vertellen